Bine ai venit!
 • Program magazin
  • Luni - Vineri 9:00 - 19:00
  • Sambata 9:00 - 14:00
  • Duminica 9:00 - 14:00
 • Livrare Gratuita
  • in municipiul Brasov
  • pentru comenzi mai mari de 100 LEI
Cos de cumparaturi   0.00 LEI

...

Home » Buchete nunta » Flori de Brasov » Buchet de 45 lalele rosii

Buchet de 45 lalele rosii

CodFlori de Brasov: BL45

Preţ:   25900 lei   -   29785 lei
259.0 LEI In stock
 
    Discount 3885 lei (-14%)

Disponibil


Informaţii despre produs:    

Istoria lalelelor ne poartă înapoi în timp cu câteva secole
când ajunseseră să joace un rol important în arta şi cultura Persiei şi Turciei. Mai apoi s-au răspândit în întreaga Europă şi prin secolul al 17-lea a apărut o adevărată manie pentru ele în Olanda
drept pentru care şi astăzi această ţară mai este cunoscută şi sub numele de „Ţara Lalelelor”.

Cod  BL45

Dar să revenim la semnificaţia lor. În general, acestea simbolizează „dragostea perfectă”. Însă, fiecare varietate de culoare poate transmite un alt mesaj.
Astfel, avem lalelele roşii, care sunt cel mai puternic asociate cu ideea de „dragoste adevărată”, în timp ce lalelele de culoare violet simbolizează „regalitatea”, „distincţia”, transmit mesajul că persoana căreia i le trimiţi este una foarte specială şi căreia îi acorzi un respect deosebit.

Semnificaţia lalelelor galbene a evoluat de-a lungul timpului. Dacă în trecut reprezenta „dragostea fără speranţă”, în prezent acestea exprimă gânduri de bucurie, optimism şi încredere că totul va fi bine.
Lalelele albe pot fi folosite pentru a transmite un mesaj de preţuire, dar şi o modalitate prin care se cere iertare.
Iar lalelele pestriţe (în mai multe culori) – care, la un moment-dat reprezentau cea mai populară varietate de lalele, datorită coloritului lor deosebit – semnifică „ochi frumoşi”; de aceea, constituie cadoul perfect pentru o persoană căreia doreşti să-i faci un compliment discret, delicat, fără să foloseşti prea multe cuvinte.

 

Lalele rosii

 

Având în vedere toate aceste semnificaţii ale lalelelor, chiar nu este o surpriză faptul că ele continuă să se numere printre cele mai populare flori în întreaga lume şi mai ales în Europa.
Iar diversele variante de culori le fac să fie potrivite pentru orice ocazie.
Un buchet de lalele este întotdeauna o încântare pentru persoana care îl primeşte, fermecând-o prin frumuseţea şi simplitatea lor. Pur şi simplu nu ai cum să dai greş cu aşa un cadou.